ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός: Η σέντρα και η τηλεοπτική μετάδοση - Όλα ΠράσιναΟ Τζιμπρίλ Σισέ μίλησε για την λατρεία του για τον Παναθηναϊκό, ενώ εξήγησε ότι είναι θετικός στο να επιστρέψει στον Σύλλογο από οποιοδήποτε πόστο! Παναθηναϊκός και Stoiximan μαζί για τα 3 επόμενα χρόνια! Μάθε περισσότερα Αναλυτικά τα όσα ανέφερε στο «Sport24»: Ο Παναθηναϊκός θα τιμήσει τους δυο κορυφαίους ξένους επιθετικούς που είχε την τελευταία 20ετια. Εσένα και τον Μπεργκ.
Οι αθλητικές μεταδόσεις της Κυριακής - Τι δείχνει η τηλεόραση
com/Super_League_GR/status/1575749573171347459} ΠΑΟΚ: Με Νέσμπεργκ και Γκορντεζιάνι στην αποστολή Η Τούμπα αναμένεται να είναι γεμάτη για τον αγώνα του ΠΑΟΚ απέναντι στον Παναθηναϊκό αφού έχουν διατεθεί περισσότερα από 12. 000 εισιτήρια. Η προετοιμασία του «δικεφάλου του Βορρά» ολοκληρώθηκε, το Σάββατο (01/10), με τον προπονητή της ομάδας, Ραζβάν Λουτσέσκου, να συμπεριλαμβάνει στην αποστολή τον Ιβάν Νέσμπεργκ και τον Βασίλη Γκορντεζιάνι.
Όλες οι αθλητικές μεταδόσεις - ERT.GR
(σε σύνδεση=) ΠΑΟΚ Παναθηναϊκός μετάδοση 18 Ιανουαρίου
Πρόγραμμα TV - Σάββατο, 21 Ιανουαρίου 2023 - Fosonline
Κύπελλο Ελλάδας-ΠΑΟΚ VS Παναθηναϊκός: Η ώρα έναρξης
Σ’ ένα βίντεο που δημοσίευσες τις προάλλες στο Instagram, χαρακτήρισες τον Παναθηναϊκό οικογένειά σου. Έτσι αισθάνεσαι; «Έτσι νιώθω. Όπως είπα στην καριέρα μου κέρδισα τίτλους, κέρδισα μετάλλια και βραβεία, αλλά δεν μπορείς να αγοράσεις την αγάπη και ανάμεσα σε μένα και τους οπαδούς, σε μένα και στον σύλλογο υπάρχει αγνή αγάπη που ενισχύει τη σχέση μου μ’ αυτόν και για να είμαι ειλικρινής από συναισθηματική άποψη αυτή είναι η οικογένειά μου». Ανυπομονείς να ζήσεις πάλι την ατμόσφαιρα της Λεωφόρου; «Ναι, όταν ήμουν στην ομάδα έπαιζα στο ΟΑΚΑ, αλλά έχω παίξει στη Λεωφόρο με την Οσέρ εναντίον του Παναθηναϊκού. Είναι ωραίο πράγμα.
Ανυπομονώ να νιώσω την ατμόσφαιρα και δεν μπορώ να περιμένω για αύριο». Θεωρείσαι ένας από τους πιο εμβληματικούς παίκτες στην ιστορία του Παναθηναϊκού. Θα ήθελες να είσαι ξανά μέλος του συλλόγου και να έχεις ίσως μια διευθυντική θέση; «Το έχω πει πολλές φορές. Το έχω ξεκαθαρίσει αυτό το θέμα. Αν ο σύλλογος με χρειάζεται ξέρει πού θα με βρει. Ναι, θα ήθελα να είμαι μέρος του σε οποιαδήποτε θέση αρκεί να βοηθάω την ομάδα να είναι κάθε χρόνο σε ευρωπαϊκή διοργάνωση. Από μεριάς μου, θα ήθελα». Ο Παναθηναϊκός έχει κάνει ένα φανταστικό ξεκίνημα στη σεζόν.
ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός: Το κανάλι και η ώρα μετάδοσης του ντέρμπιΜετά την ανάπαυλα για τις Εθνικές Ομάδες και το Nations League, το ενδιαφέρον στρέφεται ξανά στη Super League. Έτσι, από το αγωνιστικό πρόγραμμα της 6ης αγωνιστικής ξεχωρίζει η αποψινή (02/10) αναμέτρηση κορυφής ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και στον Παναθηναϊκό, στο γήπεδο της Τούμπας. ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός: Το κανάλι και η ώρα μετάδοσης Το ντέρμπι ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και στον Παναθηναϊκό θα μεταδοθεί στις 21:30 από την πλατφόρμα της NOVA και, συγκεκριμένα, από τη συχνότητα της NOVA SPORTS PRIME. Μάλιστα, στην περιγραφή της αναμέτρησης θα είναι ο Ισίδωρος Πρίντεζης και ο Γιάννης Πάγκος.
ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός: Η ώρα και το κανάλι του αγώνα - Onsports
Τηλεοπτικά Superleague | ΚΑΝΑΛΙ & ΜΕΤΑΔΟΣΕΙΣ - Foxbet
ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός Live - 18-01-2023 | SPORT24
Ακόμα, το ρεπορτάζ από τον αγωνιστικό χώρο θα μεταφέρουν ο Κωστής Μπότσαρης, ο Γιώργος Αργυρόγλου και ο Θωμάς Μίχος. Διαιτητής της αναμέτρησης θα είναι o Γιούλιεν Βάινμπεργκερ από την Αυστρία με βοηθούς του τον Αντρέας Χάιντενραϊχ και τη Σάρα Τέλεκ. Επίσης, τέταρτος διαιτητής έχει ορισθεί ο Αριστομένης Κουτσιαύτης και στο VAR θα βρίσκονται o Μάνουελ Σουτενγκρούμπερ και ο Θεόφιλος Μωυσιάδης. {https://twitter.
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ | PANATHINAIKOS FC OFFICIAL WEB SITE