sizin kadro mühendisliğinizi skyim. kazanmamızın pek mümkün olmadığı maç. kayseri net favori olacak. cenk ve gedson da yok. muhtemel 11 çıkaramadım maç için. öyle leş bir kadroyla çıkacağız görünen o ki. kupa da gitti. lig de biter bu hafta. neyse aslolan beşiktaş'tır diyelim. dayanamadım muhtemel 11 yaptım:mertrosier tt saiss masuakujosef salih tayfurredmond muleka nkodoutopu komple kayseriye verip yaldır yaldır kontra oynayabiliriz anca. topu ayağında tutabilecek oyuncumuz yok çünkü. gedson ve cenk'in yokluğunda beşiktaş'ın, kötü bir anadolu takımı izlenimi veren ilk 11'i ile sahaya çıkacağı maç.
cenk ve fernandesin oynamama ihtimalini düşünürsek, safkan kazma muleka, bal yapmayan arı redmond, geri zekalı nkoudu ile 90 dakika nasıl geçecek? bunlar oynamazsa necip tayfur salih gibi düşmemeye oynayan anadolu takımı topçuları oynayacak. sizin kadro mühendisliğinizi skyim. kazanmamızın pek mümkün olmadığı maç. kayseri net favori olacak. cenk ve gedson da yok. muhtemel 11 çıkaramadım maç için. öyle leş bir kadroyla çıkacağız görünen o ki. kupa da gitti.
aboubakar işi 1-2 aya kesin netleşir gibi. bu sezonu da ocak ayında bitirdik ama olsun maksat bizimkiler gerçek hayatta fm oynamaya devam edebilsin. tarafımız için tam bir işkenceye dönüşecek maç. cenk ve fernandesin oynamama ihtimalini düşünürsek, safkan kazma muleka, bal yapmayan arı redmond, geri zekalı nkoudu ile 90 dakika nasıl geçecek? bunlar oynamazsa necip tayfur salih gibi düşmemeye oynayan anadolu takımı topçuları oynayacak.
22 ocak 2023 kayserispor beşiktaş maçıspor toto süper lig 20. haftasında beşiktaş'ımızın kayserispor ile karşılaşacağı maç. kayseri'de oynanacak bu maç tsi 16. 00'da başlayacak. weghorst'un canli yayindaki vedali gol sevinci ve akabinde sportif direktörün "neden öyle yapti ben de anlamadım" demesinden tam 15 gün sonra oynanacak maç. aboubakar işi 1-2 aya kesin netleşir gibi. bu sezonu da ocak ayında bitirdik ama olsun maksat bizimkiler gerçek hayatta fm oynamaya devam edebilsin. tarafımız için tam bir işkenceye dönüşecek maç.
Kayserispor - Beşiktaş Maçları ve Aralarındaki 2 Maç Özeti
muhtemelen 22-23 sezonunu kayseri'de bitirip döneceğiz. ve üstelik daha ocak ayı bitmedi... belki de hayırlısı bu olacaktır. çünkü beşiktaş'ta acilen seçim çalışmalarının başlaması lazım. iki ileri bir geri gitmenin kulübe bir faydası yok. beşiktaş deplasman tribününe 2 bilet arıyorum yeşillendirebilirsiniz beşiktaş deplasman tribününe bilet aradığım maç. kayseri tarafında batı alt f blok sıra, koltuk sırasıyla 7, 184.
Kayserispor - Beşiktaş Maç Biletleri | biletwise
22 ocak 2023 kayserispor beşiktaş maçıspor toto süper lig 20. haftasında beşiktaş'ımızın kayserispor ile karşılaşacağı maç. kayseri'de oynanacak bu maç tsi 16. 00'da başlayacak. weghorst'un canli yayindaki vedali gol sevinci ve akabinde sportif direktörün "neden öyle yapti ben de anlamadım" demesinden tam 15 gün sonra oynanacak maç.
kayseri beşiktaş maçının canlı yayını Galatasaray
Beşiktaş ise bu zorlu deplasmandan puan veya puanlarla ile ayrılmak istiyor. Sen de çok talep gören Kayserispor - Beşiktaş biletlerini biletwise’dan al, koltuğunu garantile, bu mücadeleyi kaçırma! En popüler bilet platformu olan biletwise, tüm sporseverlerin buluşma noktası olmaya devam ediyor. PSG, Manchester City, Juventus, Liverpool ve tüm takım taraftarları, biletlerini ve kombinelerini biletwise aracılığıyla satıp, renktaşlarına devrediyor! Hemen üye ol, bu zorlu mücadelede takımını yalnız bırakmamak için yüksek talep gören Kayserispor - Beşiktaş maç biletini hemen al, takımının sesi ol! Maçta yerini alamayacaksan, istediğin fiyattan maç biletini sat, veya kombineni devret, sesini taraftarın ile duyur! Kayserispor - Beşiktaş maç bileti nasıl alırım? Maç bileti satın almak için, biletwise’a hemen üye ol! Hesabına giriş yap.
Kayserispor - Beşiktaş Maç Biletleri | biletwiseKayserispor maç bileti almanın en uygun ve kolay yolu biletwise! Sarı kırmızılıların maçlarına yerinde tanıklık etmek istiyorsan hemen maç biletini biletwise aracılığıyla al, takımına destek ol! Tribünde yerini alamayacaksan kombineni veya maç biletini istediğin fiyata biletwise aracılığıyla sat, sesini taraftarın ile duyur! 1966 yılında kurulan Kayserispor, 1988-00 ve 2002-03 yıllarında 2. Lig’de, 2000-02, 2003-04, 2014-15 yıllarında 1. Lig’de, 2004-2014 yılları arasında Süper Lig’de mücadele etmiştir.
Beşiktaş Maçı Ne Zaman, Saat Kaçta, Hangi Kanalda? - Onedio
2006 yılında Intertoto Kupası’nı kazanan takım, büyük bir başarıya imza atmıştır. 2007-08 sezonunda da Türkiye Kupasını müzesine götüren Kayserispor, 2015 yılından beri Süper Lig’de boy gösteren sarı kırmızılılar, maçlarını 32. 864 kapasiteli Kayseri Kadir Has Şehir Stadyumu’nda oynamaktadır. 2022-2023 Süper Lig'de Kayserispor ile Beşiktaş karşı karşıya geliyor. Taraftarlar, Kayserispor - Beşiktaş biletleri ne zaman satışa çıkıyor sorusunun cevabını biletwise’da buluyor. Son düdüğe kadar devam edecek bu mücadenin biletlerini, biletwise aracılığıyla şimdi satın al! Kayserispor ekibinin Beşiktaş ile olan karşılaşmasını sen de tribünden izlemek istiyorsan, biletler tükenmeden tribündeki yerini almayı unutma! Ev sahibi avantajını kullanmak isteyen Kayserispor, taraftarının da desteğiyle galibiyet parolası ile sahaya çıkıyor.
Kayserispor besiktas hangi kanalda - Agrosac