Σίγουρα διαχειρίζομαι την ομάδα μέσα στο γήπεδο και στο προπονητήριο. Δεν έχω ασχοληθεί ακόμη με στοιχεία όπως η αγορά, η πώληση ή ο δανεισμός παικτών. Είχα ένα μικρό διάστημα στην ομάδα, συζητήσαμε να έρθουν κάποιοι παίκτες, δεν τα καταφέραμε με το πρόεδρο. Η επαφή μου με τα μεταγραφικά έχει σταματήσει, διότι προφανώς ολοκληρώθηκε η μεταγραφική περίοδος, αλλά σε λίγο καιρό θα ανοίξει ξανά το «παράθυρο». Όταν δηλαδή θα έχουμε φέρει την ομάδα σε μία συγκεκριμένη κατεύθυνση κοντά στα δικά μου θέλω. Τότε ίσως να έχω λίγο περισσότερο χρόνο να αρχίσω να κοιτάω για μεταγραφές.
Ήδη σε δύο αγωνιστικές έχει πετύχει ισάριθμα γκολ και έχει βοηθήσει τον Βόλο να πάρει πολύτιμους βαθμούς. Βολος – Αρης Live Streaming: «Θέλω πάντα να κερδίζω» Σε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη, ο Άλαν Πάρντιου άνοιξε τα χαρτιά του για τον Άρη που θα «χτίσει» αλλά και τη φιλοσοφία που διατηρεί ως προπονητής, δείχνοντας παράλληλα την πίστη του στις προσωπικές σχέσεις και όχι όπως τόνισε, στα συμβόλαια. Διαβάστε αναλυτικά τα όσα είπε. «Θα διαχειριστώ την ομάδα όπως γνωρίζω.
(ΣΉΜΕΡΑ@) Βόλος Λεβαδειακός μετάδοση 2022 15
Άρης-ΑΕΚ: Η ώρα και το κανάλι του ντέρμπι - Onsports.gr
Cosmote Sport 2 HD - COSMOTE TV
Γενικά δεν έχω πρόβλημα, γιατί πιθανόν να μην είμαι σε μια ομάδα για πολύ μεγάλο διάστημα. Αυτά τα δύο παιδιά έμειναν χρόνια στη Νιουκάστλ κι ο ένας έγινε αρχηγός της ομάδας. Τον υπογράψαμε, αλλά δεν ήταν δική μου επιλογή. Αλλά δεν είχα πρόβλημα γιατί ήταν μία επένδυση του κλαμπ». Για τους λόγους που επέλεξε την Ελλάδα «Η ομάδα δεν θα γίνει ποτέ… ομάδα του Πάρντιου. Είναι ήδη ομάδα.
Όλες οι αθλητικές μεταδόσεις - ERT.GR
Θα προσθέσω και δικά μου ονόματα και στη συνέχεια θα πάρουμε την απόφαση ανάλογα και με τα διαθέσιμα χρήματα. Δεν ξέρω αν στην Ελλάδα δουλεύουν αλλιώς, αλλά για μένα αυτό είναι το φυσιολογικό. Επίσης υπάρχει και το άλλο. Μπορεί η ομάδα να θέλει έναν παίκτη και να μου πει ότι τον θεωρεί επένδυση και πως θα τον αποκτήσει κι ότι πιστεύει ότι με την προπόνηση θα γίνει παίκτης πρώτης ομάδας. Για παράδειγμα όταν ήμουν στη Νιουκάστλ το κλαμπ πήρε δύο νεαρούς παίκτες από την Νότιγχαμ και τους δώσαμε κατευθείαν δανεικούς.
Ο Πάρντιου ανακάτεψε την τράπουλα και οι αλλαγές του βοήθησαν τα μέγιστα. Μέσα σε τρία λεπτά, ο Άρης γύρισε το ματς και πετυχαίνοντας δύο γκολ, κατάφερε να πάρει τη νίκη με 2-1. Αυτή ήταν η δεύτερη συνεχόμενη για τους Θεσσαλονικείς και συνολικά τρίτη σε πέντε αγωνιστικές. Έτσι ανέβηκαν στην 3η θέση της βαθμολογίας με δέκα βαθμούς και πλέον έχουν βλέψεις για ακόμη ψηλότερα. Η προϊστορία με τον Βόλο είναι μικρή αλλά καλή για τον Άρη, που έχει δύο νίκες σε τρία ματς. Μάλιστα οι νίκες ήταν συνεχόμενες, πέρσι και πρόπερσι. SuperLeague Ελλάδα Live Streaming Μπορεί και χωρίς Φαν Βιρτ ο Βόλος Ο Βόλος από την πλευρά του έχει παρουσιάσει εξαιρετικά δείγματα έως τώρα.
[ΖΩΝΤΑΝΆ HD>>>] Βόλος εναντίον ΑΕΚ μετάδοση 2022